Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lux Grand Gaube

   Mauritius

de la
7061 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Un resort tropical retro-șic complet reimaginat în Grand Gaube, pe coasta de nord a Mauritius, ascuns pe o peninsulă care mărginește două golfuri, celebrează viața la tropice în modul LUX*. Designul atrăgător al lui Kelly Hoppen se îmbină perfect cu verdeața tropicală din jur, iar fiecare cameră, suită și vilă este făcută să se simtă ca o casă. Stațiunea este cunoscută pentru concentrarea pe wellness și bijuteriile sale culinare, care includ un peruan fabulos, un restaurant turcesc deasupra apei și chiar o casă în copac de rom.

Facilităţi camere

SUPERIOR ROOM

Podelele din lemn, terasa sau balconul însorit cu vedere la lagună, designul interior de Kelly Hoppen și băile retro-șic oferă camerei noastre superioare senzația de apartament sau mansardă. Dar cu o senzație de casă pe plajă, deci și mai bine. Camera este situate la parter sau la primul etaj, iar suprafaţa de 51 mp a camerei a fost utilată cu un pat king-size și lenjerie de pat de lux, o zonă de relaxare interioară confortabilă, baie cu iluminare ambientală, duș cu efect de ploaie, chiuvete duble și toaletă separate, AC, minibar, seif, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, TV LED,WiFi gratuit.

OCEAN JUNIOR SUITE

Apartamentele cu vedere la ocean, datorita tonurilor de bleumarin și muștar, îţi conferă o senzație șic de casă pe plajă. Vedetele acestui apartamentului sunt cada în aer liber, aflată pe terasa la soare, patul cu baldachin şi dușul cu efect de ploaie cu ușile lui glisante din sticlă. Din cada ta cu spumă de pe terasa în aer liber, însorită, poți vedea chiar și insulele din nord, apartamentul fiind la etajul doi, având parte de multă intimidate.

FAMILY SUITE

Cu un pat king-size, o canapea extensibilă mare și posibilitatea de a aduce paturi pliante, această suită este ideală pentru familiile cu călători mici. Proiectată impecabil de Kelly Hoppen, această suită de 85mp,spațioasă are două băi la fel de spațioase, una cu o cadă mare și cabină de duș, iar cealaltă cu duș cu efect de ploaie. Terasa este locul unde vă puteți bucura de soare și vă puteți relaxa.

Facilităţile de care dispune această suită sunt AC, minibar, seif, TV LED, WiFi gratuit, facilități pentru prepararea de ceai și cafea.

LUX* VILLA

O vilă de 300 mp proiectată de Kelly Hoppen, situată pe propria peninsulă, cu o plajă privată protejată, un bazin de înot, un foișor şi Oceanul Indian pentru tine. Vila noastră de 300 mp este proiectată având în vedere confidențialitate. Intrați în hol, pe lângă bucătărie, în zona de zi și de luat masa, în cele din urmă, ieșiți pe terasa în aer liber cu piscină și foișor. Există un dormitor matrimonial cu ferestre din podea până în tavan și uși franceze și cea mai superbă baie. Apoi, există o a doua cameră cu baie proprie și terasă.

 

Facilităţi hotel

LUX Grand Gaube Resort and Villas oferă oaspeţilor un Spa, unde pot avea parte de un masaj relaxant, o sală de cinema, 2 restaurante si un bar, doua piscine, divertisment și servicii pentru familii, servicii de curăţenie, Wi-Fi gratuit în camere și în zonele publice, transport aeroport, securitate 24 de ore pe zi, depozitarea bagajelor, concierge, shimb valutar, închirieri auto, minimarket la proprietatecursuri de Pilates Tai Chi şi yoga, iar activitățile disponibile includ caiac, navigație și snorkeling.

 

Localizare hotel

LUX * Grand Gaub este situat pe o plajă din nordul insulei Mauritius, la 20 de minute de mers cu mașina de Grand Baie, iar Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam este la 47,7 km depărtare.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.