Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labourdonnais Waterfront Hotel


Descriere

Hotelul Labourdonnais Waterfront oferă camere elegante, cu balcon privat și vedere la Oceanul Indian. Oaspeții se pot relaxa in centrul spa și la piscina in aer liber sau pot folosi sala de gimnastică complet echipată.

Toate camerele sunt spațioase și luminoase și sunt decorate in nuanțe pastelate. Acestea includ aer condiționat și baie privată. Fiecare cameră are smart TV cu media hub și canale prin satelit, birou și zonă de relaxare.

Labourdonnais oferă 2 restaurante și 1 bar. De asemenea, oaspeții pot beneficia de un centru de wellness și de o piscină disponibile la hotelul partener alăturat.

Oaspeții se pot bucura de o croazieră gratuită la bordul unui catamaran, ancorat in Port Louis, situat la 5 minute de mers cu mașina. Centrul spa Labourdonnais oferă o varietate de tratamente.

Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam este situat la 50 km, iar recepția cu program nonstop poate oferi un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie