Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JW Marriott (ex ST. Regis)

   Mauritius

de la
8324 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Intins de-a lungul plajei cu nisip alb a peninsulei Le Morne din Mauritius, JW Marriott Mauritius Resort ofera vederi idilice ale lagunei pe fundalul Muntelui Le Morne Brabant, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Escapada in statiune ofera experiente cu adevarat captivante, activitati recreative nelimitate si locul emblematic de surf „One Eye” pentru aventurile de kite surfing. Revitalizeaza-ti mintea, corpul si spiritul la luxosul Pure Spa. Hraniti-va intr-o calatorie culinara in cele cinci restaurante cu meniuri rafinate. Traiti impreuna momente semnificative la un film in cinematograf sau in biblioteca privata. Instalati-va in apartamentele calduroase, cu decor de inspiratie coloniala si facilitati premium. Alegeti unul dintre apartamentele cu acces la plaja, la cativa pasi de laguna turcoaz, sau apartamentele intime Manor House Spa din inima statiunii pentru un sejur de neuitat. Lux atemporal intr-un loc in care poti fi trai prezentul la superlativ.

Facilitati camere

Junior suite
Junior Suite sunt camerele frumos amenajate, unde decorul de inspirație colonială se armonizează cu un pat king-size sau doua paturi twin, linii moderne curate și facilități cu gusturi rafinate. Ușile de sticlă cunduc oaspeții pe un balcon sau o terasă privată de opt metri pătrați, cu vederi spectaculoase asupra grădinilor luxuriante.
 
Ocean Junior Suite
Ocean Junior Suite este amenajata în stil colonial, cu vederi spectaculoase spre Oceanului Indian, pat king-size sau twin și propriul spațiu de locuit în aer liber. Băile mari oferă căzi ovale primitoare, dușuri separate cu două chiuvete individuale și un dressing.
 
Beachfront Balcony Junior
Reflectând decorul atemporal al stațiunii, suita Junior cu balcon pe malul mării, situată la etaj, ofera un balcon de 16 metri pătrați care adăpostește un pat de zi din lemn lucrat manual și o masă din mozaic însoțită de două scaune din fier forjat.
 

Facilitati hotel

Activitati in apropiere: drumetii, calarie, traseu de jogging/fitness, caiac, minigolf, sauna, scufundari, snorkeling, tenis, volei, schi nautic, vanatoare, rezervatie naturala, traseu,surfing, tenis de masa, inchirieri de biciclete.
 
Fitness:centru de fitness la fata locului
 
Inot: Plaja Le Morne, piscina in aer liber, piscina in gradina
 
Spa: Pure Spa (este necesară o programare)
 
 

Localizare

Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam (MRU) - Directie spre hotel: 25,5 mile E
Acest hotel nu ofera serviciu de transfer. Hotelul se afla la a doar o ora distanta, drumul catre statiune trece prin traseul pitoresc, Macondé.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.