Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Mauritius Resort and Spa

   Mauritius


Descriere

Acest luxos hotel de 5 stele Hilton beneficiază de o locatie la malul mării, la 4 km de Flic en Flac. Acesta oferă scoală de scufundări, 3 restaurante si o piscină in stil lagună.

Camerele de la Hilton Mauritius Resort & Spa sunt extrem de spatioase si fiecare are o baie luxoasă din marmură si o terasă mare cu vedere la grădini sau la Oceanul Indian.

Optiunile restaurantului Hilton Mauritius includ mese pe plajă, fructe de mare proaspete si specialităti thailandeze. Barul Vista serveste rom local si se bucură de vedere la asfintit.

Printre facilitătile spa de la Hilton Mauritius se numără masaje si o saună relaxantă. Facilitătile de recreere includ terenuri de tenis, un centru de sporturi nautice si un teren de golf.

Punctul de atractie al complexului este o plajă cu nisip alb foarte intinsă unde puteti inota sau puteti invăta sporturi nautice.

Hilton Mauritius Resort & Spa este la 15 minute de mers cu masina de Port Louis, capitala insulei. Aeroportul International Sir Ramgoolam este la aproximativ 1 oră.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.