Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balina Paradise Abu Soma Resort


Descriere

Balina Paradise Abu Soma Resort este o proprietate de 4 stele care se află pe malul mării, în Hurghada, și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Balina Paradise Abu Soma Resort includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 236 camere. Camerele confortabile de la Balina Paradise Abu Soma Resort sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Balina Paradise Abu Soma Resort oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 5 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și o cafenea ideală pentru o gustare rapidă. Balina Paradise Abu Soma Resort pune la dispoziție meniuri pentru diete speciale și o zonă de picnic.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Balina Paradise Abu Soma Resort are în dotare cadă cu hidromasaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând darts. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Balina Paradise Abu Soma Resort organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există show-uri karaoke.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări și se poate practica caiac. Balina Paradise Abu Soma Resort este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie, sesiuni de snorkelling și de pescuit.

În grădina de la Balina Paradise Abu Soma Resort există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV, cărți, dvd-uri, jocuri și puzzle-uri.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar. Biroul de turism de la Balina Paradise Abu Soma Resort poate furniza informații turistice.

Balina Paradise Abu Soma Resort dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Balina Paradise Abu Soma Resort se află la 50 km de Orașul Hurghada și la 45 km de Aeroportul Internaţional Hurghada.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Bella Naboli - Bucătărie: pizza, Meniu: à la carte

Plaje în vecinătate
Sol Y Mar Paradise Beach - 300 m
Riviera Plaza Abu Soma Beach - 350 m
Lotus Bay Resort Beach - 500 m
Imperial Shams Abu Soma Beach - 550 m
Plajă proprie cu nisip - 50 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Hurghada - 45 km

Puncte de interes
Orașul Hurghada - 50 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Schimb valutar
Fitness
Bar
Teren de tenis
Cafenea
Darts
Umbrele de soare
Bancomat
Karaoke
Minibar
TV
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Pescuit - cu plata
Windsurfing - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Snorkelling - cu plata
Bibliotecă
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Club pentru copii
Magazine
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Bar pe plajă
Pardoseală de gresie/ marmură
2 restaurante
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Vedere la piscină
Plajă - la 50 m
Bar la piscină
Minigolf
Vedere la grădină
Servicii de înfrumusețare
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Tv în spațiile comune
Lounge SPA
Golf
Grătar
Închiriere echipament tenis
Bufet pentru copii
Meniu pentru copii
Cameră cu aburi
Jocuri și puzzle-uri
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Zonă de picnic
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Concierge
Caiac - cu plata
Yoga
Discotecă
5 baruri
Tenis de câmp
Birou

Locatie