Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amarina Abu Soma Resort and Aquapark

   Safaga


Descriere

Localizare: este situat in Soma Bay, pe plaja sa privată de nisip, la 55 km de aeroport si 60 de km de centrul Hurghadei.

Facilități hotel: renovat 2019, piscine, restaurante și baruri, water park cu 7 tobogane, piscină pentru copii, mini water park, animație și locuri de joacă, wifi in lobby și in camere (viteză limitată), șezlonguri și umbrele la piscină și la plajă, volei pe plaja, mini fotbal, programe de animație.

Facilități contra cost: room service, minibar, servicii de spălătorie și curățătorie, baby sitting, cabinet medical și farmacie, salon infrumusețare, schimb valutar, internet cafe și magazine, yoga, billiard, tenis de masa, tenis de camp, sporturi nautice, centru de scufundari, jetty si snorkeling, sauna, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, proceduri si tratamente spa.

Facilități cameră dublă: balcon sau terasă, aer condiționat, seif, minibar (contra cost), baie cu cadă sau duș, tv satelit, Wi-Fi (viteză limitată), o sticlă cu apă mineral zilnic.

Capacitate cameră dublă: 3 adulți sau 2 adulți + 1 copil (varsta maximă implinită 11 ani)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.