Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis Al Rigga

   Dubai


Descriere

Ibis Al Rigga este o proprietate de 3 stele situată în Dubai care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Facilitățile de la Ibis Al Rigga includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Ibis Al Rigga sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Ibis Al Rigga pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Ibis Al Rigga oferă meniuri pentru diete speciale.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 4 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Ibis Al Rigga sunt: Stația de metrou Al Rigga - 500 m, Al Ghurair Centre - 500 m, Stația de metrou Salah Al Din - 700 m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Schimb valutar
Restaurant
Fitness
Bar
Lift
Cafenea
Snack bar
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Călcătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Canale prin satelit
Foehn
Parcare pe stradă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Zonă pentru fumători
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Sală de fitness
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Meniu pentru copii - cu plata
Mochetă
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Birou