Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Millennium Business Bay


Descriere

Grand Millennium Business Bay se află in Dubai, la 5 km de Dubai Mall, si oferă cazare cu restaurant, centru de fitness, piscină in aer liber si parcare privată gratuită. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 5 stele are vedere la oraș, iar oaspeții beneficiază de acces la un bar și la o terasă. La cazare, oaspeții au la dispoziție recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.

Toate camerele hotelului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu halate de baie, papuci și cadă cu hidromasaj. Toate camerele de la Grand Millennium Business Bay au fierbător, iar unele oferă vedere la rau. Fiecare cameră include lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții de la Grand Millennium Business Bayau la dispoziție un mic dejun continental sau tip bufet.

Proprietatea pune la dispoziție diverse facilități de wellness, inclusiv o saună și o cadă cu hidromasaj. Zona este populară pentru ciclism, iar Grand Millennium Business Bay oferă un serviciu de inchirieri auto.

Burj Khalifa și The Dubai Fountain se află la 6 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 11 km de Grand Millennium Business Bay, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie