Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Courtyard by Marriott Al Barsha, Dubai


Descriere

Courtyard by Marriott Al Barsha, Dubai este situat pe Al Barsha Road, chiar in spatele Mall of the Emirates. Se află la 5-10 minute de mers pe jos de stațiile de metrou Mall of the Emirates și Mashreq. Proprietatea are o piscină in aer liber pe acoperiș și un centru de fitness. Proprietatea are recepție cu program nonstop.

Toate camerele hotelului au zonă de relaxare și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele de la Courtyard by Marriott Al Barsha, Dubai oferă baie privată și WiFi gratuit. Camerele includ aer conditionat si dulap.

La Courtyard by Marriott Al Barsha, Dubai este disponibil in fiecare dimineață un mic dejun continental.

Hotelul oferă cazare de 4 stele cu saună.

Un centru de afaceri este la dispoziția oaspeților la Courtyard by Marriott Al Barsha, Dubai.

Hotelul este situat convenabil, aproape de cartierele de afaceri Media City, Internet City si Dubai Financial Centre. Aquaventure Waterpark se află la 15 km de unitatea de cazare, iar Burj Khalifa este la 15 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 27 km de Courtyard by Marriott Al Barsha, Dubai. Plaja Al Sufouh este la doar 2,7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie